Newsletter

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent cu informații privind oportunități de afaceri, noutăți legislative și diverse soluții din practica judiciară.

Constructii de tip depozit, pretabile pentru activitati industriale si teren 1971 mp.

Proprietate imobiliara industriala amplasata in intravilanul satului Horlesti, localitate limitrofa a comunei suburbane Rediu, jud. Iasi alcatuita din teren curti constructii cu suprafata de 1971 mp (C.F. nr.61393/Rediu) pe care se afla o hala industriala cu suprafata construita de 866,61 si suprafata utila de 773,76 mp

Hala a fost construita initial cu utilizare agrozootehnica, in prezent avand utilizare industriala. Structura de rezistenta este realizata pe stalpi din beton armat prefabricat, incastrati in fundatii de tip pahar. Fundatiile pentru ziduri sunt montate pe exterior si sunt din beton simplu. Pe capetele superioare ale stalpilor reazema grinzi precomprimate de 12 m deschidere. Pe aceste grinzi sunt pozate pane precomprimate din beton armat. La exterior zidurile de inchidere sunt realizate din zidarie, cu o grosime de 24 cm.

Finisajul interior si exterior: peretii la interior sunt tencuiti fara a fi zugraviti, peretii la exterior sunt tencuiti si zugraviti. Usile de acces in hala sunt metalice. Pardoseala halei este din beton de marca superioara, pozata pe umplutura de pamant si strat de balast cilindrat. Invelitoarea este din foi de azbociment dublu cu vata minerala, de 5 cm grosime intre placi, dispuse pe grinzile precomprimate.

Ambele hale dispun de apa potabila (de la put, captare apa cu hidrofor), electricitate (post de transformare aflat in proprietatea SC VARA MR SRL), canalizare (fosa vidanjabila), incalzire (centrala termica cu cazan cu lemne), locuri de parcare.

Accesul pe amplasament se realizeaza din drumul auto comunal asfaltat pe un drum pietruit si pe alee asfaltata in interiorul amplasamentului.

Amplasamentul dispune de cai de transport pentru traficul auto si trotuare pentru traficul pietonal, platforma betonata. Amplasamentul este imprejmuit cu plasa de sarma dispusa pe stalpi metalice inglobati in fundatii izolate din beton.

Teren
intravilan
Proprietatea
SC VARA MR SRL
Adresă
Mun. Iasi, str. 7 Oameni, nr. 23, jud. Iaşi, județul
Telefon
0757.545.545
Fax
0232.212.231
Modalitate valorificare
Licitație publică
Publicaţie de vânzare
Portofoliu
Vizualizări
2640
Tag-uri
Imagini (2)
3232.jpg
3231.jpg
Localizare

Telefon:+40.232.243.864
Fax:      +40.232.212.231
Web:     insolventa.ro

ISO