Newsletter

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent cu informații privind oportunități de afaceri, noutăți legislative și diverse soluții din practica judiciară.

Fabrica de productie din industria grea, prelucrarea metalelor, MECANO FUC SA Vaslui Recomandat

Fabrica de productie in industria constructoare de masini, proprietate imobiliara de tip industrial respectiv o fabrica de productie  ventilatoare si instalatii de ventilatie cu suprafata construita de 18.839,45 mp, formata din mai multe constructii cu destinatie hala de productie, cladire birouri administrative , laborator, cantina,post trafo, etc.cu teren aferent in suprafata de 31.964,76 mp mp situat in zona industriala a Municipiului Vaslui pe Str. Metalurgiei nr. 4, pe fostul amplasament al Fabricii Mecanica SA.

Mecanica a fost una dintre cele mai cunoscute fabrici din Vaslui, unitate care avea peste 5.000 de salariati si care producea utilaje si echipamente pentru industria miniera si industria agricola. Din vechea fabrica mai functioneaza in momentul de fata o singura sectie. 

Fabrica este echipata cu masini unelte, utilaje si echipamente de prelucrare a metalelor aflate in stare de functionare si anume: Masini de frezat si alezat; Masini de retezat; Masini de danturat; Strunguri; Cuptoare pentru tratare termica si chimica; Etc.

Terenul este imprejmuit  cu placi din beton, poarta metalica culisanta, actionata automat, dispune de parcare amenajata.   Suprafata terenului nu prezinta panta si pericole naturale. Terenul dispune de  toate utilitatile necesare functionarii si o cale ferata uzinala cu o lungime de cca 220 ml, decuplata de la calea ferata nationala.

Hala de productie are o suprafata construita de 17.864,06 mp, realizata pe stalpi prefabricati de 8 m inaltime, din beton armat, incastrati in fundatii izolate tip pahar. Pe conturul exterior al halei sunt executate fundatii din beton simplu si cuzinet armat, pentru asigurarea rezemarii zidariei de inchidere din caramida. Pardoseala halei este din beton de inalta calitate. Deschiderea dintre stalpii de cadru este de 24 m. Acoperisul cladirii este realizat din elemente prefabricate de beton armat cu iluminatoare si invelitoare din carton bitumat. Cladirea este racordata la retea electrica trifazata si in interior sunt montate poduri rulate bigrinda si monogrinda.

In hala sunt montate centrala termica, 5 aeroterme incalzire, pompa de apa si instalatie de climatizare, statie de transformare compusa din: celule 20 kv 1984; celule 8t5tk2 1978 celule pt 1 tr2; celule pt 1 tr2; celule pt 1 tr2; celule pt2 tr1; celule pt4 tr1; celule pt6 tr 2 1975; celule pt6 tr1; pt1 -trafo 2 transformator 1000 kwa.

 

 

 

Detalii                                 <

Proprietatea
Star Mod SA
Adresă
Metalurgiei numarul 4, VASLUI, județul
Telefon
0757/544.544
Modalitate valorificare
vanzare in asteptare
Vizualizări
1332
Localizare

Telefon:+40.232.243.864
Fax:      +40.232.212.231
Web:     insolventa.ro

ISO