Newsletter

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent cu informații privind oportunități de afaceri, noutăți legislative și diverse soluții din practica judiciară.

Spital cu 9 nivele in curs de executie si teren de 5.594 mp in Timisoara Recomandat

Proprietate, amplasata in Timisoara, cartier Calea Aradului, str. Dr. Grigore T. Popa, in apropiere de Ansamblul rezidential Campina 2 si Fabrica de paine, are o forma neregulata si nu prezinta denivelari sau panta.  Amplasarea cladirii permite un acces facil din toate zonele orasului. Zona dispune de retea telefonie, cablu TV si retea internet.

Proiectul initial al cladirii a fost constuirea unui spital general cu o capacitate de 185 de paturi. In anul 2010 a inceput construirea cladirii in scopul in care a fost proiectata pana in 2013, cand au fost sistate lucrarile. La momentul sistarii cladirea era dotata partial cu instalatii si echipamente specifice spatiilor pentru sanatate.

Suprafata construita a cladirii este de 1.037 mp iar suprafata desfasurata de 11.000 mp.

Avand in vedere tendintele pietii imoboliare din Romania, cladirea poate fi convertita in bloc de locuinte sau cladire de birouri Nivelul A.

Structura cladirii este realizata din beton monolit, prevazut cu patru diafragme din beton armat la cele patru colturi ale cladirii si o diafragma centrala, unde se afla una din cele doua case ale lifturilor. Peretii exteriori de inchidere sunt din caramida cu inalta eficienta termica, peretii despartitori sunt insa din beton usor aerat pentru o structura mai usoara si flexibila. Suprafetele vitrate sunt din profile de alumniniu cu geamuri eficiente din punct de vedere energetic. Cladirea la exterior este termoizolata cu placi de poliestiren expandat. Subsolul si demisolul sunt executate din pereti monolit din beton hidro si termoizolati.

Cladirea este dotata cu doua grupuri de lifturi, prevazuta cu sistem propriu de incalzire. La subsolul cladirii este montata o centrala termica cu doua cazane ce functioneza pe gaz. Incalzirea se realizeaza prin intermediul ventiloconvectoarelor. 

Cladirea dispune de aer conditionat centralizat. Alimentarea cu energie electrica se face din sistemul de alimentare centralizat. In plus pentru siguranta in exploatare a unitatii s-a prevazut un grup electrogen.

 

 

 

Detalii                                

Detalii
Proprietatea
DWT IMMO SRL
Adresă
Calea Aradaului, Str Dr Grigore T. Popa, nr 28 A, jud. Timis, județul
Modalitate valorificare
vanzare in asteptare
Vizualizări
1215
Imagini (11)
7186.jpg
7188.jpg
7187.jpg
7189.jpg
7193.jpg
7190.jpg
7191.jpg
7192.jpg
7194.jpg
7195.jpg
7196.jpg
Localizare

Telefon:+40.232.243.864
Fax:      +40.232.212.231
Web:     insolventa.ro

ISO