Căutare

Newsletter

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent cu informații privind oportunități de afaceri, noutăți legislative și diverse soluții din practica judiciară.

Echipa

corneliu mititelu 

Corneliu Mititelu – Practician în insolvență

 

gabriela duta

 

Gabriela Duță - Avocat

 

Decat sa faci lucruri in care nu crezi, mai bine nu le face deloc. Aici la MRL am invatat ca, in lipsa unei convingeri intime care sa te motiveze din interior, orice eventual succes este poate o batalie castigata, dar un razboi pierdut. Cele mai mari satisfactii vin din convingeri patimase, purtate ca un blazon.

 

oana corneanu 

 

Oana Corneanu - Practician in insolventa

 

Pentru mine, a lucra in insolventa este o mare provocare, lucru dovedit si de cei 12 ani petrecuti alaturi de echipa MRL. 

In MRL nu exista zile identice, fiecare zi este un nou prilej de a invata lucruri noi, atat din “reusite” cat si din “infrangeri”, iar noi, echipa MRL avem aceasta capacitate de a transforma orice episod mai putin placut intr-o experienta profesionala profitabila.

 

lucian andronic

 

Lucian Andronic - Practician in insolventa

 

Mi-am inceput colaborarea cu MRL in anul 2008. Tot atunci am aflat ca exista joburi la care fiecare zi e o noua provocare si nici o zi nu seamana cu cealalta. MRL este una din aceste colectivitati. Desi intodeauna am crezut in cuvintele celui care a despicat prima data atomul, la MRL am primit confirmarea faptului ca logica te va duce din punctul A in punctul B insa imaginatia si creativitatea te vor purta oriunde. Jurist prin pregatire, practican in insolventa prin alegere.

 

patricia baciu

 

Patricia Baciu - Practician in insolventa

 

Competenta si constinciozitatea profesionala determina independenta, obiectivitatea si comportamentul etic. Lucrez in cadrul companiei Management Reorganizare Lichidare Iasi SPRL de 7 ani si pentru mine MRL inseamna incredere, colaborare si respect.

 

elena baciu

 

Elena Baciu - Practician in insolventa

 

Chiar daca viata nu este intotdeauna o “plimbare prin parc” am invatat sa accept provocarile si sa invat din ele. Acum mai bine de 11 ani am gasit compania MRL, care m-a atras prin dorinta de dezvoltare si perfectionare. Din acest motiv am ales sa devin practician in insolventa si de atunci am participat la proiecte impresionante si am invatat sa imi propun multe si sa nu fiu niciodata dezamagita de rezultate – intotdeauna va fi loc de mai bine si drumul spre atingerea perfectiunii merita fiecare milimetru.

 

Ioana Andronic

 

Ioana Andronic - Avocat

 

In colaborarea cu MRL m-am ghidat dupa principiul unuia dintre liderii celei mai mari democratii a lumii, de a nu intreba ce poate face compania pentru tine, ci ce poti face tu pentru ea. Acestui ingredient i s-au adaugat perseverenta, dedicatia si eforturile sustinute, impreuna conducand la o colaborare bazata reciproc pe loialitate si incredere. Acum, dupa 6 ani, impartasim un parteneriat profesional solid in care respectul si viziunea comuna ne ghideaza fiecare pas.

 

andrei arhire

 

Andrei Arhire - Practician in insolventa

 

noemi pop

 

Noemi Andreea Pop - Practician in insolventa

 

MRL este similar creierului, membrii MRL reprezinta neuronii si fiecare neuron detine si dezvolta mai multe conexiuni. Astfel, MRL reprezinta si functioneaza ca un sistem complex la un nivel superior.

 

doru rapas

 

Teodor Goian Râpaș - Practician in insolventa

 

Pentru mine MRL inseamna Mobilizare, Rezultate si Loialitate, mobilizare pentru echipa, rezultate pentru clienti, loialitate fata de toti colaboratorii nostri.

 

 

cornelia timpau

 

Cornelia Țâmpău - Practician in insolventa

 

Am intrat in echipa MRL in anul 2012, de-a lungul anilor am descoperit in interiorul acestei echipe profesionalismul, seriozitatea, multumirea, autodepasirea. Invat zi de zi lucruri noi si astfel pot deveni mai buna in ceea ce fac. 

 

liliana craciunas

 

Liliana Crăciunaș - Practician in insolventa

 

In echipa MRL nu exista 2 zile identice, apar zilnic situatii noi, oameni noi, decizii mai usoare sau mai grele de luat. Viata e o continua invatare. 

 

andreea topciu

 

Andreea Topciu - Marketing manager

 

Fiind om de marketing imi doresc sa ma reinventez, sa merg impotriva curentului, sa fiu diferita. Si ma numar printre cei norocosi, pentru ca la MRL am gasit ceea ce cautam: plus de energie, acel entuziasm si deschidere spre nou. Nici nu stiu cum au trecut 5 ani de cand fac parte din echipa MRL, pentru ca aici timpul are alta dimensiune.

 

catalin bucur

 

Cătălin Bucur - Consilier economist

 

adina chis tautu

 

Adina Chiș Tăutu - Practician in insolventa

 

Valorile nu duc nicăieri, ci definesc ceea ce ești și ceea ce transmiți.

Lucrez în domeniul insolvenței de peste 10 ani și întotdeauna am urmărit să fiu printre cei mai buni, eficienți, flexibili și entuziaști.

La MRL am găsit toate aceste valori, am găsit siguranță și încredere, corectitudine, ambiție, evoluție și inspirație. Și mă bucur că am șansa de a le transmite și clienților noștri, în fiecare etapă a activității noastre, zi de zi.

La MRL începe excelența!

 

 

irina haisan

 

Irina Hăisan - Practician in insolventa

 

Colaborarea cu MRL a inceput in urma cu aproximativ 9 ani, ca un joc, o provocarea, un domeniul nou pentru mine ce trebuia cucerit. Ceea ce imi place, ma incita si ma surprinde in acelasi timp e faptul ca pentru marea familie din care fac parte nu exista 2 zile identice, ne intalnim cu situatii noi, decizii mai usoare sau mai grele de luat in cele mai provocatoare situatii - depasindu-le crestem si dezvoltam impreuna ca Familia MRL. 

 

andrei nastase

 

Andrei Năstase - Practician in insolventa

 

 

In 2013 m-am alaturat echipei MRL avand functia de consilier economist. Proaspat absolvent, fara experienta, am gasit aici o adevarata echipa, tanara si ambitioasa in care am gasit adevarati mentori care m-au ajutat sa ma dezvolt atat pe plan profesional cat si personal. In cei 4 ani petrecuti in familia MRL am invatat ce inseamna spiritul de echipa, responsabilitatea si calitatea in tot ceea ce fac. Sunt o persoana deschisa spre tot ceea ce este nou, imi place sa ajut si ador provocarile. 

 

adelina dram

 

Adelina Dram - Consilier juridic

 

Placerea muncii aduce perfectiunea acesteia!

Noi cei de la MRL ne dezvoltam continuu pentru a deveni mai buni, ne dorim sa crestem impreuna, sa formam astfel o familie mare fericita. Daca tu crezi in tine si noi credem, daca iti doresti sa excelezi vei gasi la MRL colegi ce te pot ajuta sa-ti cresti valoarea, sa ajungi printre cei mai buni.

 

roxana ilie

 

Roxana Ilie - Consilier economist

 

mihaela ioja

 

Mihaela Iojă - Asistent manager

 

olivia ilas

 

Olivia Ilaș - Consilier marketing

 

Am inceput colaborarea cu MRL in departamentul de Marketing, in anul 2015 si ma bucura faptul ca aici mi s-a oferit ocazia de a invata foarte multe lucruri noi pentru a deveni mai buna in ceea ce fac.

 

adriana bedreag

 

Adriana Bedreag - Consilier juridic

 

oana munteanu

 

Oana Munteanu - Junior Lawyer

 

Ca avocat stagiar, dorința mea a fost să găsesc un mediu în care să pot crește profesional și să am șansa de a învăța de la cei mai buni. Așa am ales MRL, aici am cunoscut oameni care m-au inspirat cu adevărat, am descoperit că premisa succesului este încrederea și am realizat că mai importantă decât provocarea în sine, este acceptarea acesteia. Inovația din experiență și experiența ca instrument al soluționării unor probleme dintre cele mai complexe converg spre a defini MRL - lider în domeniul insolvenței.

 

cosmin pop

 

Cosmin Pop - Consilier juridic

 

suzana ivancea

 

Suzana Ivancea - Avocat

A lucra la MRL Iasi SPRL inseamna a colabora cu o echipa de profesionisti cu o vasta experienta in domeniu, pentru care perspectiva largirii orizontului profesional nu este doar un scop in sine, ci chiar un mod de a fi.

 

mihaela roman

 

Mihaela Roman - Consilier juridic

 

La MRL am invatat ca excelenta devine obisnuinta atunci cand iti transformi munca intr-o oportunitate de dezvoltare, implicare si autoprovocare si mai ales atunci cand ai oamenii cei mai buni in jurul tau.

 

simona radu

 

Simona Radu - Consilier juridic

 

andreea moldovan

 

Andrea Moldovan - Practician in insolventa

 

Cu o experienta de peste 5 ani in domeniul insolventei, fac parte din echipa MRL din anul 2014. Pentru mine fiecare dosar cu particularitatile sale reprezinta o noua provocare si o oportunitate de dezvoltare a cunostintelor in domeniu.

 

Telefon:+40.232.243.864
Fax:      +40.232.212.231
Web:     insolventa.ro

ISO